Meer dan dilatatievoegen

Bedrijf

DOX expansion joints, een dochterbedrijf van DOX acoustics nv, biedt dilatatievoeg profielsystemen aan voor toonaangevende architectuur en uitstekende civiele techniek op de Belgische markt.

Al meer dan 20 jaar, werkt DOX expansion joints samen met MIGUA om onze klanten te voorzien van bescherming, functionaliteit en architectonische kwaliteit op een permanente basis. Wij bieden een uitgebreide productportfolio van dilatatievoeg covers en systemen met uitstekende eigenschappen.

MIGUA is Europa's marktleider voor de bouw, productie en installatie van de dilatatievoegprofielsystemen. De MIGUA dilatievoegsystemen dienen om krimpvoegen te overbruggen, te sluiten en te verzegelen.Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en worden veel gebruikt voor grote bouwprojecten zoals luchthavens, stations, industriële installaties, parking gebouwen, winkelcentra, beurshallen en ziekenhuizen. Elke dag werken onze ingenieurs met passie aan het ontwikkelen van ervaring, technologie en innovatie in de echte MIGUA oplossingen.

Met vijf merken en meer dan 600 beproefde koppelingssystemen bestrijken wij een groot deel van de huidige veelvuldige bouwvoorschriften. Maar dat is niet genoeg: MIGUA engineering ontwikkelt voortdurend nieuwe profielen met verbeterde eigenschappen. En, sinds de bouw elke dag nieuwe uitdagingen brengt, ondersteunen de MIGUA experts u met al hun ervaring en passie als partners voor de ontwikkeling van uw individuele voegoplossing - indien nodig met inbegrip van bevoegde toepassing-technische bijstand, tot een complete plaatsingsdienst. Gelieve ons te contacteren. Wij bieden u de perfecte voegsysteemoplossing voor uw project.