Meer dan dilatatievoegen

Bedrijf

DOX Expansion Joints

DOX Expansion Joints, merk van DOX acoustics nv, biedt dilatatievoeg profielsystemen aan voor toonaangevende architectuur en uitstekende civiele techniek op de Belgische markt.

Al meer dan 20 jaar, werkt DOX Expansion Joints samen met MIGUA om onze klanten te voorzien van bescherming, functionaliteit en architectonische kwaliteit op een permanente basis. Wij bieden een uitgebreide productportfolio van dilatatievoeg covers en systemen met uitstekende eigenschappen.

DOX-merken

3 Merken, 1 Bedrijf

DOX Acoustics nv biedt een totaalgamma aan van 600+ oplossingen voor uiteenlopende bouwuitdagingen. Om ons duidelijk in de markt te profileren hebben we onze producten opgedeeld in 3 grote merken, elk met een eigen symboliek en kleur. Maar de 3 merken dragen wel de ethiek van ons bedrijf hoog in het vaandel: het oplossingsgericht werken op maat van de klant met kwaliteitsvolle oplossingen en dienst na verkoop.

  • DOX Expansion JointsDOX Expansion Joints - uw partner in dilatatievoeg profielsystemen: Onder de naam van DOX Expansion Joints biedt DOX Acoustics nv een volledig assortiment aan van profielen voor dilatatievoegen. Download de brochure
  • DOX AcousticsDOX Acoustics - uw partner in akoestiek: Om ruimteakoestiek en geluidsisolatie te optimaliseren, kan men beroep doen op de 60+ DOX Acoustics oplossingen. Onder dit merk vallen alle producten die een antwoordt bieden op geluidsabsorberende en geluidsisolerende vraagstukken. Download de brochure (www.doxacoustics.be)
  • DOX Noise ControlDOX Noise Control - uw partner in industriële lawaaibestrijding: Alle oplossingen voor industriële lawaaibestrijding vallen onder het merk DOX Noise Control. Download de brochure (www.doxnoisecontrol.be

MIGUA

MIGUA is Europa's marktleider voor de bouw, productie en installatie van de dilatatievoegprofielsystemen. De MIGUA dilatievoegsystemen dienen om krimpvoegen te overbruggen, te sluiten en te verzegelen.Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en worden veel gebruikt voor grote bouwprojecten zoals luchthavens, stations, industriële installaties, parking gebouwen, winkelcentra, beurshallen en ziekenhuizen. Elke dag werken onze ingenieurs met passie aan het ontwikkelen van ervaring, technologie en innovatie in de echte MIGUA oplossingen.

Met vijf merken en meer dan 600 beproefde koppelingssystemen bestrijken wij een groot deel van de huidige veelvuldige bouwvoorschriften. Maar dat is niet genoeg: MIGUA engineering ontwikkelt voortdurend nieuwe profielen met verbeterde eigenschappen. En, sinds de bouw elke dag nieuwe uitdagingen brengt, ondersteunen de MIGUA experts u met al hun ervaring en passie als partners voor de ontwikkeling van uw individuele voegoplossing - indien nodig met inbegrip van bevoegde toepassing-technische bijstand, tot een complete plaatsingsdienst. Gelieve ons te contacteren. Wij bieden u de perfecte voegsysteemoplossing voor uw project.