DOX Expansion Joints Nieuws

Blijf op de hoogte van alle activiteiten van DOX Expansion Joints en onze partner MIGUA!

MIGUA en DR-Xpansion Joints stappen op BIM-trein

MIGUA en DR-Xpansion Joints stappen op BIM-trein

MIGUA en DR-Xpansion Joints bieden vanaf heden een bibliotheek van BIM-objecten aan voor de waterdichte MIGUTAN en de zwaar berijdbare MIGUTRANS profielen. Zo stappen we mee op de trein van de toekomst en bieden we architecten en ontwerpers de tools aan voor de projecten van morgen, geïntegreerd mét onze dilatatievoeg profielsystemen.

Uitbreiding komt

Momenteel zijn de BIM-objecten enkel nog beschikbaar vanop de Duitse, Engelse en Poolse websites. We werken aan de Nederlands- en Franstalige versies. Hou onze website of sociale media in de gaten voor de release!

Login en start

Klik op BIM-link en registreer u voor toegang tot de BIM-bibliotheek.

MIGUPREN FlamLine

MIGUPREN FlamLine

Onze MIGUPREN FlamLine afdichtingsstrips zijn perfect voor het afdichten van driedimensionale bewegingsvoegen in overdekte gebieden, in ondergrondse plafonds en op platte daken.

MIGUPREN FlamLine vervangt MP350/MP420

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de MIGUPREN FlamLine afdichtingsstrips nu ook in België beschikbaar zijn! Hierdoor vervangt de MIGUPREN FlamLine, met onmiddellijke ingang, de vroegere MP 350 / MP 420 blauwe afdichtingsstrip. Huidige projecten zullen nog steeds worden voorzien van MP 350 / MP 420, maar nieuwe projecten zullen alleen met MIGUPREN FlamLine geleverd worden.

AbP bekroonde afdichtingsstrips

De MIGUPREN FlamLine afdichtingsstrips zijn met succes getest op de effecten van water (onder druk tot 0.5 bar en niet onder druk), hetgeen overeenkomt met een waterkolom van 5m. De General Building Authority Test Certificate (AbP) is hét bewijs van duurzaamheid.

Geïnteresseerd? Contacteer Dirk Roefs voor een afspraak en voor meer informatie: Turn on Javascript!.