U bevint zich hier:

Innovatie maakt deel uit van ons DNA

MIGUA viert dit jaar zijn 100ste verjaardag. Opgericht op 4 mei 1920 in Blankenburg in de Harz, in Duitsland, zijn we nu een wereldwijd gepositioneerd bedrijf. Als voormalig technisch handelsbedrijf hebben we ons voortdurend ontwikkeld tot een succesvolle innovatieleider in onze branche, die verschillende ontwerp- en innovatieprijzen heeft gewonnen.

Signet TOP 100 Innovator         Signet German Design Award      Signet Red dot award

Klantgerichtheid is onze bedrijfsfilosofie

Klantgerichtheid is onze bedrijfsfilosofie

Onze leidraad - MIGUA - u als eerste

Innovatieve producten en uitstekende service - dit is waar MIGUA bekend om staat als een internationaal opererend bedrijf met een lange traditie en is vandaag de dag een van Europa's toonaangevende leveranciers van gezamenlijke profielsystemen.

Daarnaast ontwikkelt MIGUA voortdurend nieuwe profielen met verbeterde eigenschappen. Want innovatieve producten en diensten zijn een must om aan de groeiende eisen van de moderne bouwarchitectuur te voldoen. Bovenal is het voor ons belangrijk om te voldoen aan de toenemende verwachtingen van een aantrekkelijk ontwerp op het gebied van voegafdichting. Het is ons verklaarde doel om de object-specifieke klantwensen optimaal te implementeren.

"Beweeg voor je moet" is MIGUA's credo op het gebied van innovatie. Ons innovatieteam ontwerpt nieuwe producten voor zeer specifieke eisen in nauwe samenwerking met klanten uit de architectuur, de planning en de bouw.

Deze consequente klantgerichtheid is onze bedrijfsfilosofie en komt tot uiting in onze centraal idee "MIGUA - u eerst".

 

 

 

 

 

Uitstekend - in termen van producten, service en ontwerp

Uitstekend - in termen van producten, service en ontwerp

Een klein team met een groot doel

Om onze klanten niet alleen het beste te bieden op het gebied van kwaliteit en functionaliteit, maar ook op het gebied van innovatief design, maakt dit ook deel uit van ons motto 'Migua - your first'.

MIGUA was de eerste fabrikant van voegprofielen ooit die de felbegeerde Red Dot Award ontving. Met de wandvoegafdekking 'WSP' is MIGUA erin geslaagd de jury te overtuigen van het bijzondere ontwerppotentieel van dit wandprofiel. Maar dat was nog maar het begin.

Sindsdien heeft MIGUA talrijke prestigieuze prijzen ontvangen voor innovatieve producten en diensten.

  • De German Design Award, ook voor het wandprofiel WSP, dat volgens de Duitse Ontwerpraad nieuwe standaarden stelt op het gebied van seismische wandprofielen, zowel functioneel als optisch.

  • Met de Duitse innovatieprijs voor twee nieuwe ontwikkelingen: De website van Miguarchitect - een op maat gemaakte website voor architecten, die alleen planningsrelevante informatie op een duidelijke en informatieve manier presenteert. En het eerste verwisselbare FSRX tand- en groefprofiel, waarbij alleen het zichtbare deel van het profiel tijdens de renovatie en modernisering wordt veranderd. Snel, kostenefficiënt en zuinig.

  • De TOP 100 Innovator award. In dit wetenschappelijke selectieproces was MIGUA vooral overtuigend in de categorieën 'innovatiebevorderend management' en 'innovatiesucces' (in de klasse 51 tot 200 medewerkers).