U bevint zich hier:

MIGUA voor architecten & planners

Als het gaat om een effectieve en snelle planning met voegprofielen, laten we u niet alleen!

We zijn in voortdurende uitwisseling met een hele reeks architecten en planners die met ons samenwerken om nuttige en behulpzame hulpmiddelen te ontwikkelen die uw werk makkelijker maken.

Wat wij u bieden:

  • Persoonlijk advies van internationaal ervaren en competente collega's die uw vragen en uitdagingen door en door kennen
  • Een hele website, die uitsluitend is afgestemd op uw behoeften. Alleen planningsrelevante informatie, geen ballast. (Tot nu toe alleen in het Duits. Vertaling in uitvoering.)
  • BIM-objecten voor uw ontwerp- en implementatieplanning
  • Onze voegconfigurator, die snel en eenvoudig de juiste voegprofielen voor uw bouwproject selecteert

Snelle antwoorden op uw vragen

Snelle antwoorden op uw vragen

Voor al uw vragen over planning met MIGUA-producten staan competente collega's in uw regio voor u klaar, met name op het gebied van architectuur en planning.

Deze internationaal ervaren collega's werken met u samen om elke planningstaak op te lossen, hoe lastig die ook is.

Zij helpen u snel en eenvoudig de juiste oplossing voor uw bouwproject te vinden uit het veelzijdige MIGUA-assortiment. Of we ontwikkelen precies de oplossing op maat die u nodig heeft.

We kijken uit naar uw telefoontje!

Vind hier uw persoonlijke adviseur

 

MIGUARCHITECT - een website speciaal voor u

MIGUARCHITECT - een website speciaal voor u

Wij hebben MIGUARCHITECT zo gestructureerd dat planners en architecten hier alleen planningsrelevante informatie vinden. Eenvoudig, snel en efficiënt.

Met onze voegconfigurator vindt u eenvoudig het juiste voegprofiel en ondersteunen BIM-objecten uw efficiënte voegplanning. Uiteraard biedt de site ook tekstmodules die het maken van bestekteksten voor u vergemakkelijken. En u kunt uw eigen projecten met gezamenlijke profielen maken zoals u dat wilt. En als u zich snel wilt oriënteren op compensatoren - onze "Fugenespresso" biedt compacte kennis, aantrekkelijk voorbereid en net zo snel en verfrissend als een espresso.

Kijk eens rond MIGUARCHITECT (Tot nu toe alleen in het Duits. Vertaling in uitvoering.)

Overigens kreeg MIGUA de Duitse innovatieprijs voor Miguarchitect.

Efficiënte planning van verbindingen met BIM

Efficiënte planning van verbindingen met BIM

MIGUA is de eerste fabrikant van voegprofielen in Duitsland die architecten* en planners* ondersteunt bij de efficiënte planning van verbindingen met behulp van BIM-objecten. En dit vanaf de vroege ontwerpfase tot aan de concrete uitvoering.

Dit betekent dat zelfs in de vroege planningsfase (prestatiefase 3), wanneer er nauwelijks exacte informatie beschikbaar is over het in de toekomst vereiste voegprofiel - bijvoorbeeld over de voegbreedte, de vereiste bewegingsabsorptie en de belasting - de eerste planning zeer eenvoudig kan worden uitgevoerd met een basisbestand, de zogenaamde MIGUA BIM Basic.

Als de gedetailleerde eisen voor het voegprofiel dan bekend zijn (prestatiefase 5), kunnen de werkzaamheden met het betonnen BIM-object zonder verdere inspanning worden afgerond.

Meer weten over