U bevint zich hier:

FSRX - Het nieuwe uitwisselbare voegprofiel van MIGUA

Bewegingsvoegen zijn onmisbaar - en blootgesteld aan hoge belastingen. Met de FSRX biedt Migua een innovatief en slim ontworpen voegprofiel dat snel en eenvoudig kan worden vervangen tijdens het gebruik.

Alleen het zichtbare, meest zwaar belaste deel van het profiel wordt losgeschroefd en vervangen. De tijdrovende ontmanteling is niet meer nodig.

Dit is een van de toekomstgerichte voordelen ten opzichte van eerdere oplossingen op de markt, die de Duitse Raad voor Design heeft beloond met de Duitse Innovatieprijs 2019.

Het nieuwe uitwisselbare voegprofiel FSRX

Het nieuwe uitwisselbare voegprofiel FSRX

Voegprofielen moeten goed presteren

En na lange jaren van onafgebroken gebruik in drukbezochte gebieden kunnen functie en uiterlijk zijn aangetast. Het is echter een uitdaging om ze te vervangen. Omdat ze tijdens de installatie met schroeven stevig in de vloer zijn verankerd, moet de aangrenzende vloerbedekking tijdens de renovatie volledig worden verwijderd en moet het oude profiel moeizaam worden gedemonteerd. Dit is tijdrovend en kostenintensief - ook door het verlies van gebruik tijdens werkzaamheden in bijvoorbeeld winkelcentra of luchthavens.

De oplossing: de vervangbare FSRX! Een gezamenlijk profiel dat tijdens het gebruik snel en economisch kan worden vervangen. Hiervoor wordt alleen het zichtbare deel van het profiel losgeschroefd en vervangen door een nieuw profiel. En dat zonder tijdrovende demontage en montage. Dit bespaart tijd, arbeidskosten, materiaalkosten en minimaliseert de uitvaltijd. En het bespaart ook middelen en biedt dus een reële meerwaarde voor investeerders, architecten en aannemers.

Nog een voordeel: de FSRX voldoet met zijn duidelijke vormentaal en slimme vormgeving aan hoge creatieve eisen in de bouwarchitectuur.

Wilt u precies weten hoe de FSRX werkt? Zie onze korte, beknopte Video-Clip hier.

Of vraag uw persoonlijke adviseur

 

 

 

 

Uw kleuren laten zien - voor meer ontwerpvrijheid

Uw kleuren laten zien - voor meer ontwerpvrijheid

Op naar nieuwe ontwerpmogelijkheden!

Geselecteerde voegprofielen kunnen nu in verschillende kleurschakeringen in uw projecten worden geïntegreerd. Dit geeft u nog meer ontwerpvrijheid bij het gebruik van voegprofielen.

In eerste instantie was dit in vier kleurtinten beschikbaar, maar nu bieden wij u de mogelijkheid om homogene oppervlakken te definiëren.

En als deze niet overeenkomen met uw huidige project, vinden we op verzoek graag samen met u de juiste toon.

Of het nu gaat om ton sur ton met de aangrenzende vloerbedekking of om bewust contrasterende kleuren voor een extra effect - u beslist ...

Übersicht Eloxat-Farben

Vraag uw persoonlijke adviseur